Laster Arrangementer

Arabisk filmfest: All roads lead to Rome

All roads lead to Rome – en romantisk komedie

Den kjente libanesiske skuespilleren Hadi konkurrerer om rollen som den unge paven i en kommende internasjonal film. For å forberede møtet med en av de som skal ta denne avgjørelsen, flykter Hadi fra sitt hektiske liv og reiser til Qannoubine, en landsby i Libanon. Mens han er der, møter han en gruppe med nonner som inviterer ham til å bo i klosteret sitt. Det er her han møter den vakre, unge kvinnen Celine og begir seg ut på en reise fylt med selvoppdagelse og kjærlighet. Han får ny kontakt med naturen, andre folk og sitt «sanne jeg», noe som til slutt fører til en transformasjon.

All Roads Lead to Rome er en romantisk komedie som vil passe for familier og publikum i alle aldre som er ute etter en underholdende og letthjertet opplevelse. Den tilbyr virkelighetsflukt gjennom optimisme og humor uten å være moraliserende, og legger vekt på fellesskap og det å vende tilbake til naturen.

All Roads Lead to Rome ble valgt ut av Red Sea International Film Festival til å bli vist i kategorien «Arab Masterpieces» i 2022.

Visningsformat: DCP
Originaltittel: عَ مفرق طريق
Regissør: Lara Saba
Manusforfatter: Josephine Habchi
Skuespillere: Shadi Haddad, Julia Kassar, Cynthia Karam, Mirna Moukarzel, Betty Taoutal, Rouba Zarour
Produksjonsland: Libanon
Språk: Arabisk
Undertekst: Engelsk
Lengde: 1 time 29 minutter