USF Verftet er viden kjent som Bergens store musikkscene og kulturhus.
Stedet har over 1000 arrangementer og 100 000 besøkende hvert år, og er arbeidssted for hundrevis av kunstnere, kulturprodusenter, musikere, organisasjoner og arrangører. Nå står vi foran en stor oppskalering av virksomheten vår, og konseptet med mat og drikke blir en viktig del av denne utviklingen fremover.Vi har akkurat etablert vårt eget serveringsselskap som skal stå for drift av husets kafé, byens største uteservering og servering til arrangementer og eventer.
Formatet i serveringsdriften spenner fra individuelle kafégjester til bardrift i scenelokalene, artistcatering og servering til store eventer med tusen gjester.Vår ambisjon er at mat- og drikketilbudet skal være like attraktivt som kulturtilbudet, ikke bare for enkeltgjester til kaféen, men også for artister og eventarrangører som besøker oss.
Arbeidsoppgaver:
Preparasjoner av varm og kald mat.
Eventer.
Være delaktig i meny utvikling sammen med resten av kokketeamet.
Sikre at matlagingen følger høy standard for hygiene og mattrygghet.
Samarbeide med andre avdelinger for å sikre en sømløs opplevelse for våre gjester.
Kvalifikasjoner:
Tidligere erfaring som kokk fra á la Carte kjøkken.
Kreativitet og lidenskap for matlaging.
Evne til å arbeide effektivt i et hektisk miljø.
Kunnskap om kjøkkenhygiene og mattrygghet.
Hva vi tilbyr:
Muligheten til å bli med på utviklingen av Bergens kjære USF Verftet.
Konkurransedyktig lønn og gode fordeler.
Mulighet for faglig og personlig utvikling.
Et positivt og inkluderende arbeidsmiljø.
Søknadsfrist: Fortløpende
Slik søker du:
Interesserte kandidater bes sende en CV og en søknad som beskriver din erfaring og hvorfor du ønsker å jobbe som kokk på USF Verftet til:
morten@usf.no
Vennligst merk søknaden «Kokk – USF Verftet».
USF Verftet er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.
Vi ser frem til å høre fra deg!