Feriekolonien USF 2020

Her er alle konsertene i Feriekolonien USF i sommer. Alle konsertene har publikumsbegrensning på 200. I utgangspunktet er det utekonserter, men vi har en egen scene i reserve innendørs om det skulle bli dårlig vær. Covid-19: Det blir litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Les mer nederst om hvordan vi gjør det.

NB: Great News er UTSOLGT!
NB: Moll-konserten er utsolgt. Kun få bill. igjen til dur-konserten med Real Ones.
NB: Ploink er UTSOLGT
NB: konserten kl 19.00 er UTSOLGT!
Ekstrakonsert kl. 21.00 i salg fra lørdag 4. juli på Ticketmaster.no
NB: Kun få billetter igjen til Sondre Lerche.

Billettene legges ut for salg fortløpende. Flere konserter kommer.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.