Laster Arrangementer

Voice & Strings & Timpani – NY DATO

Bergen Jazzforum presenterer Voice & Strings & Timpani konsert på USF Verftet NY DATO 5. NOVEMBER!

Konserten var opprinnelig satt opp 19.11.2020. Kjøpte billetter er gyldig 5. november 2021 eller kan benyttes på en annen konsert i regi av Bergen Jazzforum. For mer informasjon, ta direkte kontakt med arrangør Bergen Jazzforum: kontakt@bergenjazzforum.no

Dørene åpner kl. 20.00.
Konsertstart kl. 21.00.
Vergeordning for de under 18 år: vergeskjema fåes ved inngangen.
Unummererte stå- og sitteplasser.

Voice & Strings & Timpani

Dette var opprinnelig et bestillingsverk til Nattjazz, som endelig har blitt foreviget i studio. All musikk er komponert av Stephan Meidell og Øyvind Hegg-Lunde, begge kjente fra blant andre Erlend Apneseth Trio og Building Instrument. De har i en årrekke jobbet sammen i duokonstellasjonen Strings & Timpani, og denne gangen utvider de formatet med noen av sine favorittmusikanter fra den egenartede improvisasjonsscenen i Bergen.

Musikken befinner seg et dogmefritt sted hvor blokkfløyter, synther, franske gloser og drømmedryssende gitarer danser taktfast i ring på samtidsmusikkfest.

Den 2. oktober slapp de albumet “Voice & Strings & Timpani” på det velrenommerte selskapet Hubro. Hør en snutt av albumet her.

MARI KVIEN BRUNVOLL vokal, elektronikk
EVA PFITZENMAIER vokal, keys, fløyte
STEIN URHEIM gitar, effekter, langeleik
STEPHAN MEIDELL gitar, elektronikk
KIM ÅGE FURUHAUG trommer, perkusjon
ØYVIND HEGG-LUNDE trommer, perkusjon

Bergen Jazzforum tar smittevern på alvor, og vi vil selvsagt følge alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene som er gjeldende på tidspunktet for konserten. Det skal være trygt for alle å besøke våre konserter i høst.