Laster Arrangementer

Vilnes

Vilnes live konsert i Feriekolonien USF på Verftet.

Innslipp kl. 18.00.
Konsertstart kl. 19.00.
Kjøp billetter her.

NB: Konserten skjer innendørs på vår nye scene for 200 i Røkeriet.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.

Om Vilnes

Vilnes har allerede rukket å bli omtalt som som en «singer songwriter av internasjonalt kaliber» av BT. Konsertene i Bergen har vært godt besøkt. Men oppmerksomheten kom først fra utlandet. «Indie Pop Genius» sa Nordic Music Review. Radio – WIGWAM (UK) kåret like godt nykommeren til Best Male Artist 2019. Her hjemme fikk singelen «Story Unsaid» god rotasjon på NRK P1 i fjor sommer. Vilnes sin popmagi er å høre på indieradioer rundt omkring i verden nesten daglig. Den enorme stemmen og treffsikker klassisk pop er det som kjennetegner denne fantastiske artisten.

Nå er Vilnes og hans magiske band klare for Bergen og USF. Det blir popmusikk av det helt store formatet!

Vilnes på Facebook