Laster Arrangementer

Vill Vill Vest: Røyksopp in conversation

2018 markerer tyveårsjubileet for Norges ubestridt største elektronikafenomen; Röyksopp. På tampen av Vill Vill Vest får festivaldelegater en unik mulighet til å oppleve duoen i samtale med Ole J. Mjøs. På nittitallet var Mjøs en sentral skikkelse i musikkmiljøet i Tromsø, og han står bak en rekke utgivelser sammen med med både Torbjørn og Svein. I dag er Ole J. Mjøs professor i medievitenskap ved UiB.

Torbjørn Brundtland og Svein Berge begynte å produsere musikk som en duo i 1998 og slapp sitt første kritikerroste album ‘Melody A.M.’ i 2001. Røyksopp er uten tvil et av Norges viktigste musikalske navn. Konsertopptredenene deres er en usedvanlig ettertraktet vare på det internasjonale konsertmarkedet, såvel som det norske. Fredag ​​14. september 2018 sitter Röyksopp seg ned med sin gode venn Ole J. Mjøs for å snakke om sitt liv i musikk, eksklusivt for Vill Vill Vest.

Samtalen vil foregå på engelsk og er åpen for delegater på Vill Vill Vest.

Delegatpass: Gir tilgang til alle konserter arrangert av Vill Vill Vest 13.og 14 september + hele musikkkonferansen på Litteraturhuset og USF Verftet.

Festivalpass: Gir tilgang til alle konserter arrangert av Vill Vill Vest 13. og 14. september + seminaret «in the key of genius» og «Røyksopp in conversation» på USF Verftet.

Festivaldagspass torsdag/fredag: 320,-
Festivalpass: 590,-
Delegatpass: 1595,- (Student: 895,-)
UFLAKKS Fri aldersgrense: 120,-

Se villvillvest.no for mer informasjon