Laster Arrangementer

Veronica Maggio – NY DATO: 16. september

Som en konsekvens av smittevernvedtak i Bergen kommune  må denne konserten utsettes. Ny dato er 16. september 2020.
Kjøpte billetter gjelder for ny dato. Se detaljer i arrangørens informasjon.
Alle billettkjøpere vil få direkte melding på sms/epost fra billettutsteder Ticketmaster.no.
—–

Siden debuten i 2006 har Veronica Maggio blitt hyllet av journalister og fans, vunnet det som er av priser og oppnådd en utrolig kommersiell suksess med sine fem kritikerroste album. Med utallige platinaalbum og over 800 millioner streams er hun utvilsomet en av Sveriges absolutt største og mest populære popartister.

I vår ga Veronica først ut singelen «Kurt Cobain» og deretter «Tillfälligheter» fra det nye og sjette studioalbumet «Fiender är tråkigt«. Singlene ble raskt favoritter blant fansen og er til dags dato streamet mer enn 30 millioner ganger. Fiender är Tråkigt består av 10 sanger, alle skrevet av Veronica sammen med Jocke Berg, Simon Hassle og Agrin Rahmani, som har vært involvert gjennom hele albumprosessen.

I vår ga Veronica først ut singelen «Kurt Cobain» og deretter «Tillfälligheter» fra det nye og sjette studioalbumet «Fiender är tråkigt». Singlene ble raskt favoritter blant fansen og er til dags dato streamet mer enn 30 millioner ganger.

Support: Sval

Sval Rosenløw Eeg (21) har tross sin unge alder vært artist i snart ti år. Hennes norske slager “Trenger deg” (2011) introduserte henne for hele Norge, og allerede da var det klart at Sval hadde en helt særegen stemme og stil. Popalbumet “Mellom oss” fra 2015 som inneholdt P3-favorittene “Tidsfrist” og “Plan B» ble svært godt mottatt, men det var da hun byttet til engelsk og slapp EP’en “Young Alien” i 2018 at Sval for alvor fant seg selv som artist, et lite stykke til venstre for den brede, kommersielle popen – men alltid med fengende refrenger. “Breathe Easy” og “Something” havnet igjen i god rotasjon hos P3. Med over 300 000 månedlige lyttere i Spotify over hele verden, er Sval for alvor i gang med å etablere seg på popscenen. Sval er et sjeldent låtskriver- og sangtalent som stadig utvikler seg. 20-åringen jobber nå med musikken på heltid, og har jobbet med materiale både i Norge og LA de siste to årene. Sval sparker i gang året med support-turné for selveste Veronica Maggio i mars, og årets første låt er rett rundt hjørnet…