Laster Arrangementer

Verftet akustisk: Kniv & Taffel med Frode Grytten og Kleine Heine

Verftet akustisk er en konsertserie på USF Verftet der artister presenteres i et akustisk og intimt format.

Datoene for høsten 2021 er 9. september, 23. september og 6. oktober.

Først ut er Kniv & Taffel med gjester: Frode Grytten og Kleine Heine
Dører: 19.00
Konsertstart: 20.00

Egil Skogseths KNIV OG TAFFEL SWINGJAZZORKESTER er tilbake med sin humørfylte sigøynerjazz, standardlåter, Django Reinhardtlåter og mye mere som kan swinges.

Denne kvelden har de med seg forfatter Frode Grytten, som vil lese noen spesialskrevne stykker med bandet, og Klein Heine (Heine Bugge), akkordionvirtuos, kjent blant annet fra duoen Polkabjørn og Kleine Heine.

Mads Berven – gitar
Karl Wallevik – gitar
David Vogt – fiolin
Kristoffer Vogt – kontrabass
Kåre Opheim – trommer

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert.
USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:
– Servering: Betal med kort, ha bankID klar for autentisering.
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.
Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.