Laster Arrangementer

Vagus Magi

Vagus magi

Vi har gleden av å invitere deg til en dagsretreat med fokus på vagus, velvære og styrking av helsen.

Arrangørene Annette Løno og Asha Sundaran Blåsternes, er begge brennende opptatt av helhetlig helse og hva vi selv kan gjøre for å ta godt vare på helsen og leve et godt liv.

De har skapt en dag for deg der kunnskap og praksis møtes for å gi en dypere forståelse og opplevelse av ro, tilstedeværelse og hvilepuls.

OPPGRADER HELSEN DIN MED VAGUS

Stimulering av vagus kan blant annet bidra til å senke stress, uro, smerter og angst, gi økt glede, tilfredshet, trygghet og ro. Den gir bedre fordøyelsesfunksjon, økt forsvar mot stress, inflammasjon og sykdom og bedre regulering av hjerterytme, pust og apetitt. Det gir økt tilstedeværelse, konsentrasjon og hukommelse og økt empati for deg selv og andre.

Dette er bare litt av hva en styrket vagus nerve kan bidra til.

Kunnskapen om vagus er en revolusjon innen helhetlig forståelse av helsen.

Velkommen til et dagsretreat hvor vi ønsker at du nyter en nydelig dag med egenomsorg, påfyll og inspirasjon. Det blir servert en næringsrik og frisk lunsj. Vi ønsker at du kan dra hjem med mer kunnskap om vagus og helhetlig helse, samt at du får med deg enkle og kraftfulle verktøy som du kan bruke i hverdagen som kan gi deg mer indre ro, økt livskvalitet og oppgradere helsen din.

Kom i behagelige klær og ta med en yogamatte. Det er stoler for dem som har behov for det. Ta gjerne med et teppe eller to, og hvis du har en bolster kan det være fint å ta den med som ekstra støtte.

Programmet er ferdig kl 16:00 og etter dette avrunder vi med felles bading for de som ønsker å bli med på det.

Hvis du har noen spørsmål kan du sende en mail til hello@ashasundaran.com 

Hvis du ønsker vegetarisk alternativ til lunsj eller hvis du har noen allergier, send oss gjerne en mail. 

Billetter refunderes ikke, utenom ved avlysning. Vi gjør også oppmerksom på at kurset holdes med forbehold om nok antall påmeldte.

PROGRAM 

Velkommen og morgenmeditasjon

Foredrag Vagus del 1: Forskningsbasert kunnskap om vagusnerven

Myk Yoga

Lunsj

Foredrag Vagus del 2: Verktøy og metoder som aktiverer og styrker vagusnerven

Yoga Nidra

Refleksjoner og spørsmål

Bading for de som vil være med.

OM ARRANGØRENE

Annette Løno
Annette har over 17 års erfaring som nevrorefleksolog og driver Nervusklinikken i Stavanger der hun behandler alle helserelaterte plager. Annette jobber mye med stress, utbrenthet, søvnplager, hormonubalanser, kroppssmerter og fordøyelsesplager. Hun har også tatt kurs innen massasje, laserterapi, meditasjon og enhetsterapi. Hun har de siste årene fordypet seg innen kunnskap og forskning om vagusnerven. Hun brenner for å dele kunnskap om helhetlig helse og hva man kan gjøre for å leve et friskere liv med mer livsglede. Dette gjør hun blant annet gjennom podcasten Helsetipspodden, deler kunnskap på instagram og  holder foredrag om vagus og bærekraftig helse. Nå skriver hun bok med Frisk forlag der hun har fått med seg lege Torkil Færø som medforfatter.

Asha Sundaran Blåsternes
Asha jobber som lege og har over 10 års erfaring som sykehuslege. Hun har nylig sluttet på sykehuset for å jobbe mer med helhetlig og forebyggende helse, og hun tar en videreutdanning i livsstilsmedisin

Asha har de siste årene fordypet seg i yoga og pusten, og hvordan vi kan bruke denne praksisen til å optimalisere vår mentale, emosjonelle og fysiske helse. Hun har utdannet seg som instruktør innenfor MediYoga som er en rolig og terapeutisk form av yoga med mye fokus på pust, meditasjon og avspenning. Hun er også utdannet yogalærer i tradisjonell Hatha, Yin, Restorative yoga og Yoga Nidra. Hun brenner for å dele sine kunnskaper om forebyggende og helhetlig helse og har holdt flere kurs samt vært med å skape en årlig retreat i Hemsedal med fokus på livsstilsmedisin og forebyggende selv-arbeid. Du kan lese mer om henne på www.ashasundaran.com

Se også

– Spotify: Helsetipspodden https://open.spotify.com/show/3t8Mzoe8RkMYsRoErA9L3V?si=86f89a18bb954a98

– Facebook: https://www.facebook.com/nervusklinikken/

– Nettsted: www.nervusklinikken.no

www.ashasundaran.com

– Instagram: www.instagram.com/annette_loeno

www.instagram.com/dr.ashasundaran