Laster Arrangementer

Utstilling: Anngjerd Rustand – Vi

Velkommen til Anngjerd Rustand sin utstillingsåpning lørdag 4. desember kl. 12.00 – 16.00 i Visningsrommet USF på Verftet

Åpningstider:
Alle dager kl. 12.00 – 16.00, untatt mandag som er lukket.

Gratis adgang.

Vi er en utstilling i to deler.
I det ytre rommet henger et maleri som dekker hele vindusområdet. Bildet viser en hval liggende på en strand mot horisonten. Det er malt med akvarell på tynt tegnepapir og påført bivoks, som gjør papiret transparent.

I det indre rommet henger en rekke små blyanttegninger av mennesker og steder sammen med noen korte tekster – tegnet og skrevet i løpet av de siste to årene. Vi er ikke ett enkelt fellesskap, men mange mulige, umulige og overlappende.

Anngjerd Rustand (f. 1982 i Arendal) bor i Bergen. Hun er utdannet fra Kunsthøgskolen i Bergen (MA i kunst 2010), Kungliga Konsthögskolan i Stockholm og Skrivekunstakademiet (2017–18). Hun jobber med tegning, tekst, maleri og kunstnerbøker, og hun gir ut egne og andres bøker på forlaget Trippelpunkt.

I tillegg til egen praksis er hun involvert i Pamflett. De siste årene har hun blant annet stilt ut på Tegnetriennalen 2019, publisert tekster i Signaler 2019, gitt ut flere kunstnerbøker og deltatt på Printed Matter’s NY Art Book Fair, Bergen Art Book Fair og B*stard.

I 2021 mottok hun arbeidsstipend fra Bergen kommune.
Se også http://anngjerd.no

http://trippelpunkt.no

Utstillingen er støttet av Norsk Kulturråd.