Laster Arrangementer

Ung & Tung Vol. 1

Full Effekt booking har samlet noe av det beste talentet i Skandinavia og det er endelig duket for første «Ung & Tung» på USF Verftet.

Konserten 28. mars ble utsatt til høsten pga corona-situasjonen.

Melding fra Arrangøren: «Da har vi endelig fått ny dato på Ung & Tung! Minifestivalen er flyttet til 10. oktober og vil inneholde de samme artistene bortsett fra «Bennet» som måtte kanselere av personlige årsaker, men frykt ikke! for nykommeren Siyabång tar slotten og gjør sin første konsert i Bergen.

Dere som allerede har kjøpt billett og ønsker fortsatt å bruke den kan selvsagt det. Ønsker du refusjon må du ta kontakt med arrangør gjennom Ticketco sine sider. Håper å se dere alle i oktober, lover at showet blir enda heftigere og se opp for en stor overraskelse når det nærmer seg. »

«Ung og Tung» 2020 er den perfekte arenaen der du kan se etablerte artister side om side med nye talenter. Det går ned på USF-verftet med Jireel, Einar og KingSkurkOne i spissen. Blir en bangarparade fra start til slutt med undergrunnslagere, nyklassikere, gamle klassikere, samarbeidslåter og selvfølgelig alle hitsene.

Artister:
Jireel
EINAR
King Skurk One

Breveglieri
Martin Hazy
Siyabång
SAMO
KARS
+ overraskelser

18 års aldergrense.

Billetter i salg fra fredag 6. desember kl. 10.00.

NB:  200 billetter tilgjengelig for u. 18 år i egen avdeling i salen. Kjøp riktig billett!