Laster Arrangementer

The Dogs + Romskip UTSATT – NY DATO 14. november

 Opprinnelig dato 21. mars måtte utsettes pga koronavirus og Helsedirektoratets vedtak om stenging av kulturarrangementer.

Kjøpte billetter gjelder for ny dato 14. november. Dersom ny dato ikke passer for deg kan billetten refunderes på utsalgssted innen 60 dager etter opprinnelig konsertdato, i tråd med Ticketmaster sine kjøpsbetingelser. For billetter kjøpt på ticketmaster.no ta kontakt på tlf 22 82 81 97 for refusjon, eller via deres chat eller kontaktskjema.

Ticketmaster sin kontaktinformasjon finner du her >>

På denne nye datoen får The Dogs og Romskip selskap av fantastiske Oslo Ess. Denne kvelden får du altså oppleve hele tre band: Oslo Ess, The Dogs og Romskip!

Som følge av den utvidede lineupen økes billettprisen til 385 kr for billetter kjøpt fra nå av. Dersom du allerede har kjøpt billett skal du selvsagt ikke betale noe mer.
Billetter til 14. november får du her.

——————————–

Nå med mange nok, og impregnerte, bekkalokk!

Norges desidert ivrigste band, The Dogs, kommer nok en gang ut med nytt album på årets første mandag. 6. januar 2020 smeller de ut sitt åttende studioalbum, «Crossmaker», og bare uker etterpå legger de ut på en massiv Norgesturnè.

Det er derfor med STOR glede vi kan fortelle at de lørdag 21. mars nok en gang har valgt å legge turen innom oss på USF Verftet!

Frontmann, Kristopher Schau, gleder seg:

«Ja, herregud! Bergen er jo alltid en fryd. Og denne gangen LOVER vi å ha med nok kumlokk. Eneste byen der vi presterte kunststykket å gå tomme for lokk siste runde. Det skal ikke gjenta seg. Siste leveringa fra Ulefos har vi til og med fått spesialimpregnert ene og alene for dere, så det skal være mulig å bære med dere lokka gjennom regnet uten å ruste i stykker buekorpsdrakta. SÅ mye setter vi pris på bergenseren!»

Support: Romskip
Det er en glede å melde at de nye bergensfavorittene i Romskip skal kickstarte kvelden og varme opp publikum før The Dogs inntar scenen på USF lørdag 21. mars!

Fullt hus, stor stemning og allsang var stikkordene fra Romskips utsolgte releasekonsert på Østre tidligere i år. Dagens Ungdom er navnet på deres siste EP og BTs anmelder kvitterte av med 6/6 hjerter og svært lovende ord:

«Romskip skaper på mesterlig vis dundrende stemning og energi som smitter. Låtene er som laget for at publikum skal skrike ut refrenget.»