Laster Arrangementer

The Dogs + Romskip

Regjeringen har varslet at vi fra i morgen, lørdag 25. september kl. 16.00, gjenåpner Norge!
Dette betyr altså at det nå ikke lenger er nødvendig med koronasertifikat, hurtigtester, avstand og kapasitetsbegrensinger på morgendagens konsert. FOR en lørdag vi har i vente!

PS: Kristopher Schau har selv tatt på seg ansvaret for gjenåpningen i morgen før Romskip går på scenen. Vær ute i god tid!

Tider for kvelden:

19.00 Dørene åpner

19.40 Kristopher Schau gjenåpner landet

19.45 Romskip på scenen

20.45 The Dogs på scenen

 

The Dogs og Romskip inntar USF Verftet 25. september 2021! Kjøpte billetter til tidligere datoer gjelder og det er åpnet for refusjon av billetter dersom ny dato ikke passer. Les mer her: https://bit.ly/3pMC8R3

Norges desidert ivrigste band, The Dogs, er nok en gang ute på veien med nytt album. Frontmann, Kristopher Schau, gleder seg som alltid til å spille i Bergen:«Ja, herregud! Bergen er jo alltid en fryd. Og denne gangen LOVER vi å ha med nok kumlokk. Eneste byen der vi presterte kunststykket å gå tomme for lokk siste runde. Det skal ikke gjenta seg. Siste leveringa fra Ulefos har vi til og med fått spesialimpregnert ene og alene for dere, så det skal være mulig å bære med dere lokka gjennom regnet uten å ruste i stykker buekorpsdrakta. SÅ mye setter vi pris på bergenseren!»

ROMSKIP gjør kvelden komplett – her er det bare å sette av kvelden – dette kan fort bli årets høydepunkt!

For mer info, se bergenlive.no.

Billetter: 350 + billettavgift