Laster Arrangementer

TEKST & MUSIKK – Finn Tokvam med Doddo & Helge Grønhaug

«Tekst & musikk»: Denne sommaren inviterer Finn Tokvam kjende stemmer til Feriekolonien på USF til ein prat om musikk og om det å skrive eigne tekstar. Lørdag 22. juni får han besøk av Helge Grønhaug og Doddo;  to musikarar som begge har eit bevisst forhold til kva dei syng om.

Finn Tokvam er kjend frå PILS på NRK, som tekstforfattar og skribent, vokalist i populærorkesteret Finn-Erix og som talkshow-vert i Folk&Finn. Han har skrive fleire bøker, er ein erfaren programleiar og har ein eigen evne til å balansere fag med humor.

Doddo var frontfigur og låtskriver i Unge Frustrerte Menn, et band som i løpet av 1990-tallet ga ut seks album. Etter en periode som forfatter og kabaret-artist gjorde han i 2018 comeback som musiker med albumet «La oss ta en idealist». For det ble han Spellemannsprisvinner som Årets tekstforfatter.

Helge Grønhaug er kjent som låtskriver og vokalist i De Musikalske Dvergene. Han lager fortellinger på rim og synger slik han snakker.

Det hele skjer under seilet i Feriekolonien på USF. Gratis for alle. Hvis dårlig vær flyttes arrangementet til innescenen.

Feriekolonien USF er støttet av Sparebanken Vest.