Laster Arrangementer

TACOBITCH // support: Jonas Meurer Lunde

TACOBITCH spiller på USF Verftet 27. august 2021!

To år er gått siden TACOBITCH sprengte alle grenser for hva et liveshow kan være på by:Larm i 2019.
Det interdisiplinære kollektivet har siden den gang skapt endeløse køer på Klubb Øya, Vill Vill Vest, Trondheim Calling og solgt ut Carte Blanche i Berge!

De slapp debutsingelen Stitch Face i fjor sommer, og debut EPen «Humami» ble nylig fullendt med en spektakulær musikkvideo til singelen «Haijamen».

Kollektivet har brukt det siste året godt; de er klare med den nye EPen «Jumami» som slippes i sommer, og de har skapt det som blir deres største forestilling så langt.

Nå er de klare for å fremføre et intenst liveshow på USF Verftet!

SUPPORT /////JONAS MEURER LUNDE
Alt kan samples, du hører kanskje lyden av at fremtidsplanene dine knuses, men for Jonas (19) er det den perfekte hi-hat. Venner kaller musikken hans for “litt rar”, “ulikt noe jeg noen gang har hørt før” og “kul”, men bare den ekte musikkjenner har ekspertisen for å kunne betegne musikken for “litt rar”, “ulikt noe jeg noen gang har hørt før” og “kul”. Jonas har produsert musikk i mange år innen alt fra techno til deconstructed club. Musikken kan sammenlignes med, og er inspirert av Arca, Aphex Twin Andy Stott og andre artister på A. Hans liveshow er kjent for å være meget dansbare.