Laster Arrangementer

Stage Dolls + Return

Det er duket for en helaften med klassisk norsk mykheavy med to av landets legendariske band vi kjenner fra 80- og 90-tallet.

Av den armadaen av solide band som har seilt ut fra Trøndelag gjennom årene, må Stage Dolls kalles slagskipet, med 33 års evig troskap til den amerikanske radiorocksjangeren i musikknabolaget til Bryan Adams, Def Leppard og Bon Jovi. Gitarist Torstein Flakne er en av landets ypperste, og har alltid tilført Stage Dolls en hørbar signatur, personlighet og friskhet med sine riff og komposisjoner.

Stage Dolls var en av Norges største internasjonale musikksuksesser på 1980- og 90-tallet. Nå er det lenge siden forrige album, “Always”, som kom i 2010 og høstet ærbødige kritikker fra landets musikkanmeldere. Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves: Flere nye singler er sluppet og planen er å tilbringe tid i studio i løpet av året. Og den 27. mai innlemmes Stage Dolls i Rockheim Hall of Fame – velfortjent!

Return sin 1987-hit «Sing me a song» invaderte radiokanalene og skrev seg inn som en allsangklassiker i norsk musikkhistorie. Gutta fra Stange har produsert album og konserter kontinuerlig siden da, og er offisielt en norsk kulturskatt. Bandet er nemlig tildelt sin egen hyllemeter på Nasjonalbiblioteket – velfortjent!

Stage Dolls og Return spiller for første gang på USF 14. desember.

Stage Dolls nettsider

Stage Dolls på facebook 

Stage Dolls på Spotify

Return nettsider

Return på facebook

Return på Spotify