Laster Arrangementer

Speedfriending

Velkommen til Speedfriending på Verftet i Bergen!

Vi inviterer hele Bergen by til en sosial, inkluderende, morsom – og litt annerledes – kveld. Kom i kontakt med spennende og hyggelige mennesker, og få nye impulser. Kanskje finner du en ny venn eller noen å dele en interesse med?
Hit trenger du ikke å komme sammen med andre. Ta gjerne med venner, men spre dere ut – her handler det nemlig om å møte fremmede. Og ta det med ro; vi skal verken “mingle” eller “networke”. Vi skal Speedfriende. For å sikre deg plass på arrangementet – meld deg på speedfriending.com/registration.
Så; hva er Speedfriending?
Det er Speeddating sin vennskapelige og trygge tvillingsøster. Over to timer vil du møte en rekke fremmede, én om gangen, hvor hver samtale varer i sju minutter. Dette kan høres krevende ut, men fra scenen vil vi lede samtalene i engasjerende retninger med en serie vel-utprøvde spørsmål og dilemmaer, og tiden vil fly forbi raskere enn du tror.

Du kan fortsette kvelden med oss etter eventet, og ta samtalen videre med de du kom godt overens med, eller møte dem du enda ikke har pratet med.

Vi har arrangert over 200 Speedfriending-arrangementer over hele Norden, med stor suksess. Denne er imidlertid ekstra spesiell, da den er en del av vårt samarbeid med Verdensdagen for psykisk helse, som i år handler om å skape flere meningsfulle møteplasser mellom ulike mennesker.
Last gjerne ned vår Speedfriending-app i forkant av eventet som lar deg få oversikt over flere sosiale arrangementer, raskt knytte kontakt med andre og holde dialog i etterkant. Se mer på Speedfriending.com/intro.

Kveldens program:
17:50 – Du er ute i god tid – smart!
18:00 – Velkommen!
18:05 – Første runde Speedfriending
18:50 – Pause
19:00 – Andre runde Speedfriending
20:00 – Speedfriending etterfest