Laster Arrangementer

Solveig Slettahjell – konsert 2

Bergen Jazzforum presenterer Solveig Slettahjell Quartet konsert på USF Verftet.

NB: Det blir TO konserter denne kvelden:
Konsert 1: Dørene åpner kl. 19.00 / konsertstart kl. 19.30.
Konsert 2: Dørene åpner kl. 21.30 / konsertstart kl. 22.00

Kjøp billett på forsalg her.

Om Solveig Slettahjell

Solveig Slettahjell har gått svanger med idéen og ønsket om et nytt jazzband lenge. Nå har hun endelig gjort alvor av planene og samlet sitt drømmelag av musikere, bestående av Andreas Ulvo på piano (Eple trio, soloprosjekter, Mathias Eick), Trygve Waldemar Fiske på bass (Hanna Paulsberg Concept og sitt eget band Waldemar 4 ), Pål Hausken på trommer (In the Country, Trail of Souls og de senere års duo samarbeid med Solveig) og selvfølgelig Slettahjell selv på vokal og tidvis også piano.

Bandet arbeider med sanger fra jazztradisjonen og tilstøtende kuriosa, samt et par egenkomponerte låter fra Solveigs hånd. Uttrykket preges av den enkeltes musikalske presens og signatur, men også av tydelige referanser til jazztradisjonen. De har tilbrakt mange timer i en kjeller på Grünerløkka og i ei Snekkerbu på Hedemarken, der kvartetten har spilt seg sammen gjennom høsten og vinteren 2019. I februar i år samlet de seg hos Propeller Studio i Oslo for innspilling av album. Plata er Solveig Slettahjells 14. album siden debuten med Slow Motion Orchestra i 2001, og er planlagt utgitt i starten av september. I den forbindelse kommer denne strålende kvartetten til Bergen Jazzforum for første gang, og gjør for anledningen to konserter samme kveld.

SOLVEIG SLETTAHJELL vokal, piano
ANDREAS ULVO piano
TRYGVE WALDEMAR FISKE bass
PÅL HAUSKEN trommer

Bergen Jazzforum tar smittevern på alvor, og vi vil selvsagt følge alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene som er gjeldende på tidspunktet for konserten. Det skal være trygt for alle å besøke våre konserter i høst.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.