Laster Arrangementer

Slomosa – Ekstrakonsert! FLYTTES TIL NY DATO

Konserten kan ikke gjennomføres på den datoen pga forlengelse av arrangementsrestriksjonene om smittevern. Vi gjør det vi kan for å flytte konserten til en ny dato. Straks den er klar vil du få en ny mail med info, bl.a. om mulighet for refusjon.

Kjøpte billetter gjelder til den nye datoen. Klokkeslett vil være det samme.

Billetter i salg nå!

Konsert 1- kjøp her 
– Dørene åpner: kl. 17.30
– Konsertstart: kl.18.00

Konsert 2 -kjøp her 
– Dørene åpner: kl. 20.30
– Konsertstart: kl. 21.00

Om Slomosa
Slomosa spiller tung og fengende ørkenrock inspirert av 90-tallets rockescener på USAs vestkyst, men kaller selv musikken for tundrarock. Høsten 2019 slapp bandet førstesingelen «Horses», med premiere på Stjernepose på P13 – dengang sa programleder Totto Mjelde at «jeg er helt frelst. Dette er noe av det tøffeste jeg har hørt de seneste årene».

To måneder seinere kåret samme programmet «Horses» til en av de fem beste norske låtene i 2019. Med slippet av eponymet «Slomosa» i august 2020 dundret bergensbandet inn i åtte redaksjonelle Spotify-lister som hittil har fått 70 000 månedlige lyttere til å slå opp øynene for bandet.

«Et beist av en bergensk rockeplate» kalte Bergens Tidende debuten, og trillet en sekser m​ens Metal Hammer UK like godt ga platen 8/10. Spesielt i USA har streamingtallene gått til værs. Globalt har de nådd 600 000 streams i skrivende stund.

Hengemyrsriffingen gjør seg aller best på svette konserter, så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid.

Slomosa på Facebook

Om Kryptograf
Mange år med dypdykk i 60 og 70-tallets bortgjemte skatter har satt sitt preg på Kryptograf fra Bergen. Råtten og desperat proto-doom ispedd gammel prog og psychedelia er noe av det du kan forvente deg. Kryptograf har på kort tid etablert seg internasjonalt med deres unike tilnærming til 70-talls hard-rock. 12. november varmer de opp for Slomosa på USF Verftet

Kryptograf på Facebook