Laster Arrangementer

Sklitakling + Dødsdømt + Dement Sement

Sklitakling + Dødsdømt + Dement Sement i Feriekolonien på USF Verftet

Velkommen til en garantert bråkete og energisk utgave av Feriekolonien ute på USF-plassen!

SKLITAKLING
Kompromissløst og drivende old school punk med nerve og kaotisk energi, og tekster som treffer deg både i hjertet og under beltestedet! Debutalbumet, som kom i desember 2023, fikk mye god omtale og de har konserter og festivaler planlagt fremover både rundtomkring i Norge, og utenlands! De spilte nylig på et kokende Røkeriet her på Verftet, og nå gleder de seg vilt til å returnere for å spille fletta av Feriekoloni-gjestene i solnedgangen.
Facebook 
Spotify

DØDSDØMT
Dødsdømt er et hardcore pønk-band fra Norges selverklærte punkehovedstad Horten. Der, blant gravhaugene til vikingkonger, har de i 30 år finslepet sin versjon av VestFold HardCore, iblandet innslag fra andre illsinte stilarter. Bandet, som har holdt det gående i en mannsalder, men fortsatt er sinte “unge” menn sultne på å dele frustrasjon og fandenivoldskhet, er nå klare for sitt første tokt på Vestlandet. Bautaene fra Borre kommer til Bjørgvin for å hente sverda sine!
Facebook

Spotify

DEMENT SEMENT
Dement Sement er et ugress i Bergens store bandflora. En brennenesle blant tulipaner og kirsebærtrær klar til å ta opp kampen mot kantklippere og sosionomer. Dement Sement ble stiftet så sent som i januar 2023, men har allerede rukket å spille tre små-legendariske konserter på både Victoria og Statsraaden. Bandet spiller tidseffektiv og bråkete punk med et bredt spekter av referanser, og har blitt lagt merke til for sine korte konserter. Vokal: Anders Jolma Gitar: Jon Mannsaaker Trommer: David Aasheim Bass: Kjetil Grimsby Haarr