Laster Arrangementer

Skarbø Skulekorps

Skarbø Skulekorps konsert på USF Verftet.

Korpsbevegelsen fikk et uventet løft, når Øyvind Skarbø sin nye hovedsatsing debuterte på Nattjazz i 2019. Siden den gang har korpset marsjert rundt omkring i landet, og blant annet spilt på festivaler som Mandaljazz og Sildajazz i sommer.

Her er alle spor etter Sousa-marsjer og sur treblås renset bort. Med et toppa lag satt sammen av noen av landets mest spennende musikere får vi servert musikk og korpsestetetikk i skjønn forening. Fengende og forutsigbart på samme tid, med referanser til så mange sjangre at det ikke gir mening å prøve å kategorisere. Afrobeat med techno-bass? Samtidsmusikk for steel-gitar og banjo? 60-tals jazz med 80-tals synth?

​Skarbø Skulekorps er korpsmusikk slik du aldri har hørt det før.

ANJA LAUVDAL orgel, synth
STIAN OMENÅS trompet
EIRIK HEGDAL c melody sax, klarinett
SIGNE EMMELUTH altsax, elektronikk
IVAR GRYDELAND pedal steel, gitar
CHRIS HOLM bass, synth
ØYVIND SKARBØ trommer
HANS-OLAV MOLDE lyddesign

«Fusion from another dimension or sheer mischief, ‘Skarbø Skulekorps’ is an unpredictable delight.» – Electronic Sound (UK)

«Album Of The Year» by French radio LeGriGri

Bergen Jazzforum tar smittevern på alvor, og vi vil selvsagt følge alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene som er gjeldende på tidspunktet for konserten. Det skal være trygt for alle å besøke våre arrangementer i høst.

Vi gjør også oppmerksom på at alle publikummere må kjøpe billetter på forhånd!

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.