Laster Arrangementer

Sigrid Moldestad

Sigrid Moldestad spiller live på USF Verftet 19. mars!

Vi har økt publikumskapasiteten på USF Verftet. Det betyr at vi har lagt ut 50 ekstra billetter til konserten med Sigrid Moldestad. Billetter i salg nå!

Sigrid Moldestad kjem med sitt sjette soloalbum 19. februar og dreg på turne i mars. På det nye albumet “Tonen i meg” tek ho oss med til eit musikalsk landskap med mørkere understraumar enn tidlegare. Hardingfela er fortsatt sterkt tilstades på fleire av songane, men det er også eit album som leikar seg i fleire genrer.

Sigrid og bandet er kjent for sine sterke live-opptredener og har jobbet opp en trofast tilhengerskare over flere år.

Sigrid Moldestad har funne fram til sjølve grunntonen i seg på dette albumet. Og tonen er både skjør og kraftfull, hudlaus og trøystande, melankolsk og oppløftande. Her er kontrastane i livet, utkrystallisert i små fortellingar som i grunn handlar om oss alle. Fortid og notid går hand i hand i mange av songane. Små glimt av ei svunnen tid som set vår urolige tid i relieff. Heile tida med Moldestad si stemme i midten. Som ein varm klem, i den kalde tida..Rundt seg har ho sitt faste band gjennom mange år. Ein utsøkt gjeng leikande, lyttande og utforskande musikarar. Plata er produsert av Yngve L. Sætre og spelt inn i Duper Studio, Bergen.

Sigrid Moldestad Band
Sigrid Moldestad: vokal, fele, hardingfele og ukulele
Jørgen Sandvik: gitarer, gucheng, banjo, lap-steel, mandolin og vokal Anders Bitustøyl: bass og vokal
Sigbjørn Apeland: trøorgel, piano, farfisa, rhodes og vokal
Kåre Opheim: trommer og vokal
Roald Kaldestad: gitarer, el-gitar, lap-steel, mandolin og vokal

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert.

USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Det er spiseplikt for alle som ønsker å nyte alkohol under konserten. Mat og drikke kan kun bestilles gjennom ORDR. Sørg derfor for at Vipps er i orden før du kommer på konsert.
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.