Laster Arrangementer

Romskip + Kukhods

Romskip og vennene deres i Kukhods inviterer til sensommerfest i Feriekolonien på USF Verftet.

Romskip har bygget opp et rykte som et ellevilt liveband, har gitt ut tre EP’er, fått strålende kritikker av anmeldere og solgt ut en rekke konserter.

I høst kommer endelig bandets debutalbum, som de har jobbet med lenge. Låten Lurar På, som allerede er sluppet til gode kritikker, gir oss en indikasjon på hva som er i vente. Lurar På ble av NRK P3 sine anmeldere listet som en fjorårets beste norske låter.

«Vokalist Adem Kollen leverer denne oden til nokon han sjølv har glidd frå med ærleg og ektefølt råskap, før det heile kulminerer i eit crescendo av gitarar, blåsarar og strykarar. » – Sjur Systad Tyssen, anmelder NRK P3. Kukhods er venner av Romskip som leverer gatepunk og har fått en viral hit med låten Splitscreen Baby. Deres pressemelding melder om «Sertifiserte hits fra Bergens høyeste rangerte kunst-punk band levert av medlemmene Steve Kuling, Stig På, Tor Pedro & Kristian Hja-Bohemn». Selv om navnet høres ut som et band med utspring fra Kakkmaddefakka, er det trolig ingen relasjoner der.

DJs fra plateselskapet Back to Beat, spiller plater sammen med medlemmer av Romskip. Rock, soul, r&b og god steming hele kvelden.

Sjekk Kukhods her https://www.facebook.com/kukhods