Laster Arrangementer

Rene Alvarez y su Cuban combination

*Fredag 6. september. Dørene åpner kl. 21.00. Start kl. 23.00.

* Billetter kr 350 selges ved inngangen.

*Billetter kan kjøpes på Vipps: Bruk Vipps-nummer: #566894.

Det blir en skikkelig festkveld for alle som liker cubansk musikk, når salsa-orkesteret René Alvarez y su Cuban combination kommer til Bergen. Dette er bandets aller første konsert i Norge.

Salsaorkesteret Rene Alvarez y su Cuban combination spiller melodisk salsa ispedd et bredt spekter av rytmer, fra danzón, son, changui og songo, til timba med elementer av funk og r&b.
Orkesteret ble grunnlagt i London i 2009 av cubanske Rene Alvarez Portuondo, som selv spiller både trombone, piano, synger og komponerer, utdannet på musikkonservatoriet i Santiago de Cuba. Før Alvarez flyttet fra Cuba til UK var han vokalist i topporkesteret Sur Caribe. Orkesteret har i løpet av det siste 10-året fått en stor fanskare over hele Europa, og har høstet mye ros for sine to album.

Mer om artistene se: http://www.ruedacongress.com/rc2019/instructors/

Konserten arrangeres i forbindelse med den internasjonale dansekongressen SalsaNor Rueda Congress, som gjennomføres i Bergen 5. til 8. september. Se også websiden http://www.ruedacongress.com/

Arrangørene SalsaNor og Cuba-Norge Dans ønsker alle danseglade bergensere velkommen til denne fantastiske konserten fredag 6. september.

Internasjonale DJ Assane (Fr) og DJ Ray Garcia (It) m.fl. spiller før og etter konserten.

Konserten arrangeres med støtte fra Kulturrådet og Hordaland Fylkeskommune.