Laster Arrangementer

Real Ones – EKSTRAKONSERT!

Real Ones spiller to konserter på USF Verftet lørdag 15. januar!

EKSTRAKONSERT kl. 1900 – LEDIGE BILLETTER

KONSERT kl. 2030  -UTSOLGT

Real Ones har akkurat avsluttet arbeidet med en ny plate. 15. januar fremfører de sangene for første gang! Denne kvelden kan du være blant de første til å høre et helt nytt Real Ones-repertoar. Ti nye sanger fra platen som slippes i 2022. Platen er innspilt med Matias Tellez som produsent, og med et selvvalgt dogme for bandet: Kun bruke akustiske instrumenter, ha mye vokal, og alltid prøve å legge til en liten dose med Andesfjellmusikk. Konserten avsluttes med et gjenhør av noen Real Ones-favorittlåter.

Info covid-19. Vær trygg på konsert.

USF Verftet legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitteverntiltak fra myndighetene blir fulgt:
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder. – Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før arrangementsstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidlig, slik at det ikke oppstår kø. – Det er plassert dispensere med håndsprit på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre arrangementsverter kan, hvis nødvendig, henstille om å holde avstand. Vi oppfordrer alle til å følge vertenes anvisninger.
– Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg