Laster Arrangementer

Phantom Fire + Søstre

Feriekolonien på USF Verftet presenterer en double bill denne kvelden: Phantom Fire + Søstre

Phantom Fire:
Bergenske Phantom Fire, sin debutplate «The Bust of Beelzebub», har knapt rukket å gjøre seg ferdig på vinyldekket, før bandet igjen annonserer ny plate. I mars 2023 kommer nemlig oppfølgeren til den bejublede førsteplaten. Men først skal det spilles konserter. Etter å ha gjort fabelaktige konserter på Beyond the Gates-festivalen og som support for Einherjer er det dags for mer bredbeint, whisky-dunstende testo-metal. Liker du High on Fire, Motörhead, Venom og Iron Maiden, så er det verdt å gi Vestlandets mest hardtslående trio noen timer av ditt liv. Det kommer du garantert ikke til å angre på.

Søstre:
Søstre er en eksperimentell black’n’roll-kvartett etablert 2018 i Bergen. Bandet byr på et audiovisuelt uttrykk fylt med ritualistiske undertoner, og musikken er aggressiv, kompleks og pønkete. Med tidligere erfaring fra ulike musikalske prosjekter og en demokratisk tilnærming til den kreative prosessen, er Søstre på evig søken etter å overgå seg selv. Liveshowet er preget av egenproduserte animasjoner, fri utfoldelse og en forakt for hemninger.
Med det selvtitulerte debutalbumet som kom i mars 2023, fortsetter Søstre sin utforskning av den menneskelige tilstanden. Konsepter som endrede sinnstilstander, svart magi, fortid og fremtid er sentrale ingredienser i dette 43 minutter lange sanseangrepet. Til tross for et par velvalgte omveier innom det psykedeliske og progressive, er dette er lyden av fire individer med et snev av eksistensiell nihilisme i fritt fall mot et sort hull.