Laster Arrangementer

UTSOLGT: OperaPub med BNO

Bergen Nasjonale Opera inviterer til OperaPub på USF Verftet. 

Billettene er gratis, men må bookes på forhånd her.

Den populære og uhøytidelige OperaPuben har vært arrangert på ulike steder i Bergen helt siden 2014, og nå kommer den for første gang til USF Verftet!

Her kommer du tett på operasangere i uformelle omgivelser. Solistene er amatører, studenter, korister og av og til gjestende sangere fra operaforestillinger. Denne kvelden på Sardinen USF opptrer også flere av korsangerne som skal være med i Verdis opera Macbeth i Grieghallen senere i høst.

For noen er OperaPuben den aller første scene-erfaringen, og det er ikke bare de store og dramatiske ariene som får plass her: Musikalnummer, romanser, viser, egne komposisjoner. Hver OperaPub har sin egen personlighet, og det dukker alltid opp en eller flere overraskelser.

Pianist for alle artistene er Ellena Hale.

Kontakt Bergen Nasjonale Opera ved Møyfrid Engeset på moyfrid@bno.no i forveien hvis du selv ønsker å opptre. Merk at konserten 7. oktober nå er fullbooket med artister, men det er mulig å sette seg på venteliste.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert💚
USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.