Laster Arrangementer

OperaPub med BNO Julespesial AVLYST

Arrangementet er avlyst.

 

Bergen Nasjonale Opera gjester USF Verftet denne høsten,  og inviterer nå til OperaPubens julespesial onsdag 2. desember!

Ønsker du selv å entre scenen på Sardinen USF? Gjerne med en arie, en duett eller hva med en vise eller et musikal-nummer? På julespesialen har du/dere også muligheten til å dele både nyskrevne og nostalgiske julefavoritter med publikum. Julespesialen er et tradisjonsrikt arrangement som gir rom både for høytid og uformell feiring, og både amatører og profesjonelle sangere er velkomne.  Bergen Nasjonale Opera (BNO) stiller med pianisten Ellena Hale, som kan øve med alle de påmeldte artistene i forkant samme kveld.

Billettene er gratis, men må bookes på forhånd på grunn av korona-situasjonen. Billetter blir lagt ut noen dager i forkant:
https://www.bno.no/forestillinger/2020/operapub-2020)

Kontakt BNO ved Møyfrid Engeset på moyfrid@bno.no i forveien hvis du vil opptre.

 

– Info covid-19: Vær trygg på konsert. 
USF Verftet legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitteverntiltak fra myndighetene blir fulgt:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd

– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.

– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.

– Innslipp til konsert starter i god tid før arrangementsstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidlig, slik at det ikke oppstår kø.

– Det er plassert dispensere med håndsprit på hele området. Bruk dem ofte.

– Hold avstand. Våre arrangementsverter kan, hvis nødvendig, henstille om å holde avstand. Vi oppfordrer alle til å følge vertenes anvisninger.

– Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.