Laster Arrangementer

OperaPub

OperaPub på USF Verftet!

Ønsker du selv å entre scenen på USF Verftet? Gjerne med en arie, en duett eller hva med en vise eller et musikal-nummer? Bergen Nasjonale Opera (BNO) stiller med pianisten Ellena Hale, som kan øve med deg/dere i forkant samme kveld.

Kontakt BNOs koordinator Møyfrid Engeset på moyfrid@bno.no i forveien hvis du vil opptre.

Billetter: Billettene til publikum på OperaPuben er gratis, men det er et begrenset antall (pga korona-situasjonen). Billett-lenken ligger her på BNOs hjemmeside:

https://bno.no/forestillinger/2020/operapub-2021

Generelt om OperaPuben:
På OperaPuben kommer du tett på operasangere i uformelle omgivelser. Solistene er amatører, studenter, korister og av og til også gjestende sangere fra Bergen Nasjonale Operas forestillinger.

For noen er OperaPuben den aller første scene-erfaringen, og det er ikke bare de store og dramatiske ariene som får plass her: Musikalnummer, romanser, viser, egne komposisjoner … hver OperaPub har sin egen personlighet, og det dukker alltid opp en eller flere overraskelser.

Det er nå sju år siden (2014) Bergen Nasjonale Opera satte i gang med OperaPub, og etter å ha arrangert dette populære og uhøytidelige konseptet både på Logen Bar, Chagall og Underlig er turen nå kommet til Sardinen på USF Verftet.