Laster Arrangementer

Ølguttene rangler julen inn

Det famøse Julebrusorkesteret er for ‘nte gang klar for å stappe Julegløggen skikkelig ned i halsen på oss igjen! Ølguttene lover vanligvis at alt blir som vanlig: – «Fyll rulle med glade hjul – WhiteSpirit of Christmas». Rett og slett en særdeles rock’n’roll julekonsert, en som vil gi oss følelsen av å være bare et steinkast unna Betlehem.

Det er som sagt for ‘nte år på rad (ingen husker lenger når det begynte), at dette santanisseistiske julelåttolkningssirkusbandet er klar for å sette nettopp deig i den rette stemningen med sitt forrykende og gjennomført glamorøse, fingerspitzgefühlte julechowchow. Her blir det servert en særs julelig molotovcocktail av kjente og skjære julesanger, både med og med enda mer høytidspreg av rockeste klasse. Trekning av tombolagevinster, åresalg m.m. skal du så absolutt heller ikke se bort fra i disse krisetider. For det er juletid og nissene vil ikke fire på kravet om rett til overmåte mye julegodtsmaking. (NB! Se opp for langfingrede smånisser nede ved gulvet under konserten).

Dette blir som klasse 3 julebrus med pepperkakeappelsiner og fetfet cigar. M.a.o. tre ting på en gang og det gir jo hikk-hikk-hikke. Vordende overjulestemtstimulerte konsertgjengere bes på det alvorligste forberede seg på en lille-lillejulaften vel anvendt i saligbakbrusens tegn.

Så da åpner nok dørene kl. 20.00 da – og konsertstart blir engang etter Bigbang er ferdig sånn ca kl. 22.00. I Sardinen USF.

Les mer om arrangementet på Facebook!

18 års aldersgrense
Dørene åpnes kl. 20:00
Konsertstart ca. kl. 22:00
Ledsager betaler kun billettavgift, ring Ticketmasters kundesenter 22828197 eller oppsøk en av våre distributører. NB! Offisielt kommunalt ledsagerbevis skal fremvises både ved kjøp og ved inngang.