Laster Arrangementer

Ole Kirkeng + Edvard Borneo + Embla Karidotter + Renate fra Vigra

Ole Kirkeng + Edvard Borneo + Embla Karidotter + Renate fra Vigra

Velkommen til en kveld på USF Verftet med ny norsk country.

Under teltet i Feriekolonien blir det først lytteseanse med Embla Karidotter som slipper sitt nye album «Off Leash» denne kvelden! Embla blir også med utover hele kvelden som DJ mellom settene.

Ole Kirkeng

Ole Kirkeng plasserte seg behørig på det norske musikkartet da han etter fem år i Statene vendte tilbake til Norge i 2021 og debuterte med den kritikerroste EP’en «Rocking Chair». Samme år vant han Spellemannprisen i kategorien country.

Musikken er en velbalansert blanding av klassisk amerikansk singer/songwriter-materiale og en til tider litt mer luftig indierock-sensibilitet. Ole Kirkeng har utviklet seg til en låtskriver og historieforteller med en iørefallende meloditeft.

Sjekk albumet «Still not lost» fra 2023.

Edvard Borneo

Etter en varm vinter på en gård i Austin, Texas har stavangerartisten Edvard Borneo fått med seg nye farger til sin musikalske palett. Sammen med et bunnsolid band pløyer musikken gjennom en surrealistisk jungel av ambisjoner og lidenskap, hvor alt fra eksplosive folklåter til nitriste countryballader slår ut i full blomst.

Edvard Borneo gir oss tradisjonell americana med pedalsteel, som møter et moderne lydbilde. Det er fort gjort å få assosiasjoner til Parcels, Blake Mills og Adrianne Lenker.

Tekstene er inspirert av litterære helter som Milan Kundera og Charles Bukowski, der man kan forvente seg like mye visdom som forvirring.

Nå er nyeste album «Party for One» ute og har fått mye positiv omtale.

Renate fra Vigra

Renate studerte kunst i syv år, tok opp gitaren og begynte å spille country. Etter et par utgivelser og en håndfull konserter har Renate fra Vigra vokst til å bli et ordentlig band. Denne kvelden blir det fele, sag, gitarer, kontrabass og harmonier. Og iallfall én allsang.

Renate på Spotify

Embla Karidotter

Embla slipper sitt andre album denne dagen, og vi feirer plateslippet sammen med henne ved å høre gjennom hele «Off Leash»!

Embla er DJ mellom settene, og ikke minst håper vi publikum blir igjen etter giggene når hun fortsetter med et herlig DJ-set.

Embla and the Karidotters vant Spellemann i country for debutalbumet «Hello, I’m Embla» i 2022. I 2023 spilte de på verdens største countryfestival, Stagecoach i California, i tillegg til Øya og Bergenfest, og i år rakk de å spille på South by South West i Texas før festivalsommeren begynte.

Embla har vært DJ siden 2012 på steder som Victoria, Legal, Verftet og bokmessen i Frankfurt. Hun fokuserer på god stemning på tvers av sjangre, og at guilty pleasures ikke er guilty.