Laster Arrangementer

OKTOBERDANS: Human Works – Carousel

Carousel handler om kunsten å danse sammen. I en tid der den politiske virkeligheten lett lar seg manipulere med ord, og sannhet og løgn får leve side om side, leter Human Works etter en slags sannhet i den kroppslige tilstedeværelsen.

Å være i fysisk kontakt er å umiddelbart sette seg selv i relasjon. Det anskueliggjør maktforhold, vårt potensial og begrensinger, til og med våre verdier og identitetsfølelse. Ut i fra den primære sanselige opplevelsen i et fysisk møte har Human Works utviklet en koreografi som inviterer til en ny forståelse av hva kommunikasjon kan være. Carousel spinner rundt det øyeblikket i ren fysisk samhandling hvor en åpner seg for en annen og frigjør seg fra det affekterte. Gjennom «kunsten å danse sammen» vil Human Works destillere essensen av hva kommunikasjon er.

Et kraftlag kvinnelige dansere fyller scenerommet med mål om å presentere, fremfor å representere, en virkelighet. Med årvåkenhet overfor hverandre, rommet og tyngdekraften sirkler de frem et rytmisk og suggererende verk, hele veien i tett samspill med scenografien og musikken – nykomponert for anledningen av elektroartist Sandra Kolstad.

To forestillinger:
18. oktober kl. 21:00
19. oktober 12:00

Sted: Røkeriet USF 

Varighet: 60 minutter