Laster Arrangementer

Oktoberdans: Dog/God II

Alwynne Pritchard med andre del av Dog/God under Oktoberdans på USF Verftet.

Soloen DOG/GOD hadde premiere på Festspillene i Bergen i 2015, med 8 miniatyrer, spesialbestilte komposisjoner for vokal og fysisk fremføring. På årets Oktoberdans vil Alwynne presentere 9 nye verk, verk av Kaj Aune (NO), Daniel Péter Biró (HU/NO), Laura Bowler (UK), Ruben Sverre Gjertsen (NO), Alec Hall (USA), Sigurd Fisher Olsen (NO), Eva Pfitzenmaier (DE/NO), Gundega Smita (LT/GR) og Thorolf Thuestad (NO).

«Men nå lengtet Mr. Bones etter utslettelse, og i stedet for å reise seg og forlate stedet hvor han hadde opplevd Willys død, rullet han seg rundt på ryggen og spredte bena til alle kanter, slik at han blottla halsen, magen og kjønnsorganet for himmelen. Han var fullstendig sårbar for angrep i denne stillingen. Sprikende, i valpaktig uskyldighet, ventet han på at Gud skulle slå ham til døde, beredt på å by seg selv frem som offer nå som herren hans var borte. Noen minutter gikk. Mr. Bones lukket øynene og stålsatte seg mot det lysende, ekstatiske slaget fra himmelen, men Gud tok ingen notis av ham – eller han klarte ikke å finne ham – og litt etter litt, idet solen var i ferd med å bryte gjennom skyene over ham, forsto Mr. Bones at det ikke var meningen at han skulle dø denne morgenen. Han rullet seg rundt og stablet seg på bena. Så la han hodet på skakke, fylte lungene med luft og satt i å ule» (Paul Auster, Timbuktu, oversatt av Torleif Sjøgren-Erichsen).

Kai Aune har laget kostymene for Today I have been a bad dog, from noe on I will try to be better, more generous and kinder towards others, og Damselfrau for Uvasar.

Støttet av norsk Kulturråd og utarbeidet i samarbeid med Neither Nor.