Laster Arrangementer

No. 4 & Barokkanerne – AVLYST

NB: Konserten må avlyses.
Vi har fått denne meldingen fra No4 og Barokkanerne: Det er dessverre slik at vi er nødt til å kansellere hele juleturnéen vår på grunn av situasjonen med Covid-19. Vi har for mange i ensemblet som må reise fra København til Norge og som utløser karantene, og dermed blir det vanskelig å øve inn noe sammen. I tillegg kommer alle de ulike lokale restriksjonene på arrangementer landet rundt. Konserten på USF Verftet som var satt opp den 8. desember må avlyses. Vi beklager veldig.

Alle som har kjøpt billetter får automatisk tilbakebetalt via Ticketmaster. Beløpet settes inn på den bankkontoen/kredittkortkontoen du betalte fra.  NB:  det kan ta noe tid før tilbakebetalingen er gjennomført, siden Ticketmaster har mye å gjøre for tiden.

Dørene åpner kl. 18.00.
Konsertstart ca kl. 19.00.

Billetter fra kr 490.
Kun forhåndssalg.

No. 4 tar med seg barokkensemblet Barokkanerne og sine vakreste julesanger og melodier til Oslo, Trondheim, Bergen og Gjøvik på en spesiell turné i et helt spesielt år.

Hver jul de siste seks årene har No. 4 gitt ut en ny julelåt. I 2020 topper de seg selv med en hel utgivelse bestående av nye, omarrangerte versjoner av låtene i barokk drakt. “God jul igjen” slippes 20. november.No. 4 har rukket å bli et av Norges mest elskede band på seks korte år. Med ærlighet, snert og en unik evne til å se de store historiene i det hverdagslige har de gitt ut tre Spellemann-nominerte album, solgt tusenvis av billetter over hele landet og toppet plakaten til Øyafestivalen.

Barokkanerne er et av skandinavias første profesjonelle barokkorkestere med originalinstrumenter. Siden 1980-tallet har de vært grunnpilarene i oppbyggingen av et norsk tidligmusikkmiljø med konsertserier i Oslo, turneer i inn- og utland, utallige festivalopptredener, CD-utgivelser og et kontinuerlig arbeid for kompetansehevingen innenfor tidligmusikk blant unge, studenter, amatører og profesjonelle

Smitteverntiltak gjelder.

Info covid-19.
Vær trygg på konsert!
USF Verftet legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitteverntiltak fra myndighetene blir fulgt:
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før arrangementsstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidlig, slik at det ikke oppstår kø.
– Det er plassert dispensere med håndsprit på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre arrangementsverter kan, hvis nødvendig, henstille om å holde avstand. Vi oppfordrer alle til å følge vertenes anvisninger.
– Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.

No4 på Facebook.