Laster Arrangementer

Møster! – Ny dato!

Supportpoet Erlend Nødttvedt går på scenen kl. 20.00. OBS: Sal endret fra sitteplasser til ståplasser.

Konserten med Møster! er flyttet fra 15. januar 2021 og 17. april 2021 til 10. oktober.

Kjøpte billetter gjelder til ny dato. Alle billettkjøpere får tilsendt e-post om endring og tilbud om refusjon.

Etter 10 år med soniske utforskninger på plateselskapet Hubro, gir bandet Møster! nå ut sitt femte album. og markerer dette med en releaseturné.

‘Dust Breathing’ markerer et foreløpig høydepunkt som kombinerer doom- og prog-elementene fra Inner Earth (2014) og låtskriverkvalitetene fra When You Cut Into The Present (2015) med det særegne Møster!-soundet fra det sjangerspringende eposet States of Minds (2018).

Bandet består fortsatt av primus motor og saksofonist Kjetil Møster, gitarist Hans Magnus Ryan kjent som ‘Snah’ fra Motorpsycho, bassist Nikolai Hængsle fra Band of Gold og Elephant9, og trommeslager Kenneth Kapstad.

Møster! turnérer jevnlig over hele Europa, og har spilt på alt fra små klubber til store festivaler. Dagbladet trillet terningkast 6 for Øya-konserten i 2015, og etter konsert på Henie-Onstad Kunstsenter i 2018 skrev Arild R. Andersen for jazzinorge.no: Etter konserten, tilbake i sola, snakker mitt følge om hvordan det kan oppleves å lukke øynene og føle seg helt omsluttet. Vi er alle tatt av opplevelsen. Søndag formiddag har jeg fortsatt den tunge Møster!-pulsen i meg.

‘Dust Breathing’ fremstår som bandets mest helstøpte og organiske så langt, og makter å binde sammen de mangfoldige inspirasjonskildene bandet har hatt med seg gjennom årene, til et eget og særpreget uttrykk.

THE MØSTERS:

Kjetil Møster er en saksofonist som siden begynnelsen av 2000- tallet kontinuerlig har utforsket nye territorier med instrumentet og hoppet mellom sjangre. I 2006 ble han kåret til «International Jazz Talent of the Year», tett fulgt av pause fra jazzscenen for å turnere med elektro-rockerne Datarock. Han har vært involvert i prosjekter med Trondheim Jazz Orchestra feat. Chick Corea og Pat Metheny, spilt inn og turnert med Röyksopp & Robyn, Lars Vaular og Enslaved, skrevet musikk for sinfoniettaen BIT20, og har vært involvert i en rekke eksperimentelle prosjekter.

Gitarist Hans Magnus Ryan er også kjent som ‘Snah’ fra Motorpsycho, hvor hans fantasifulle og banebrytende gitarlyd er en av hovedpilarene. Han deltar også på Deathprods album og konserter, og gir ut musikk med BOL & SNAH, Reflections in Cosmo og trommeslager Thomas Strønen.

El-bassmann Nikolai Hængsle er kjent for sin distinkte basslyd og bankende driv gjennom bandene Elephant9 og Band of Gold. Han er kjent for et bredere publikum som bassisten i BigBang og National Bank.
Trommeslager Kenneth Kapstad har klart mesterstykket å slå sammen virtuose jazzkvaliteter med autentisk rock-estetikk. Han fanget verdens oppmerksomhet da han begynte å spille med Motorpsycho i 2007, og har gitt ut musikk med Monolithic, Goat the Head, Grand General og Stein Thorleif Bjella.

Kjetil Møster på facebook.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert.

USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Det er spiseplikt for alle som ønsker å nyte alkohol under konserten. Mat og drikke kan kun bestilles gjennom ORDR. Sørg derfor for at Vipps er i orden før du kommer på konsert.
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.