Laster Arrangementer

Møster! UTSOLGT – NY DATO

Konserten er utsolgt. Konserten blir flyttet til 17. april 2021 pga. korona-restriksjoner.
Kjøpte billetter gjelder. Alle billettkjøpere får tilsendt e-post om endring og tilbud om refusjon.

Etter 10 år med soniske utforskninger på plateselskapet Hubro, gir bandet Møster! nå ut sitt femte album. og markerer dette med en releaseturné.

‘Dust Breathing’ markerer et foreløpig høydepunkt som kombinerer doom- og prog-elementene fra Inner Earth (2014) og låtskriverkvalitetene fra When You Cut Into The Present (2015) med det særegne Møster!-soundet fra det sjangerspringende eposet States of Minds (2018).

Bandet består fortsatt av primus motor og saksofonist Kjetil Møster, gitarist Hans Magnus Ryan kjent som ‘Snah’ fra Motorpsycho, bassist Nikolai Hængsle fra Band of Gold og Elephant9, og trommeslager Kenneth Kapstad.

Møster! turnérer jevnlig over hele Europa, og har spilt på alt fra små klubber til store festivaler. Dagbladet trillet terningkast 6 for Øya-konserten i 2015, og etter konsert på Henie-Onstad Kunstsenter i 2018 skrev Arild R. Andersen for jazzinorge.no: Etter konserten, tilbake i sola, snakker mitt følge om hvordan det kan oppleves å lukke øynene og føle seg helt omsluttet. Vi er alle tatt av opplevelsen. Søndag formiddag har jeg fortsatt den tunge Møster!-pulsen i meg.

‘Dust Breathing’ fremstår som bandets mest helstøpte og organiske så langt, og makter å binde sammen de mangfoldige inspirasjonskildene bandet har hatt med seg gjennom årene, til et eget og særpreget uttrykk.

THE MØSTERS:

Kjetil Møster er en saksofonist som siden begynnelsen av 2000- tallet kontinuerlig har utforsket nye territorier med instrumentet og hoppet mellom sjangre. I 2006 ble han kåret til «International Jazz Talent of the Year», tett fulgt av pause fra jazzscenen for å turnere med elektro-rockerne Datarock. Han har vært involvert i prosjekter med Trondheim Jazz Orchestra feat. Chick Corea og Pat Metheny, spilt inn og turnert med Röyksopp & Robyn, Lars Vaular og Enslaved, skrevet musikk for sinfoniettaen BIT20, og har vært involvert i en rekke eksperimentelle prosjekter.

Gitarist Hans Magnus Ryan er også kjent som ‘Snah’ fra Motorpsycho, hvor hans fantasifulle og banebrytende gitarlyd er en av hovedpilarene. Han deltar også på Deathprods album og konserter, og gir ut musikk med BOL & SNAH, Reflections in Cosmo og trommeslager Thomas Strønen.

El-bassmann Nikolai Hængsle er kjent for sin distinkte basslyd og bankende driv gjennom bandene Elephant9 og Band of Gold. Han er kjent for et bredere publikum som bassisten i BigBang og National Bank.
Trommeslager Kenneth Kapstad har klart mesterstykket å slå sammen virtuose jazzkvaliteter med autentisk rock-estetikk. Han fanget verdens oppmerksomhet da han begynte å spille med Motorpsycho i 2007, og har gitt ut musikk med Monolithic, Goat the Head, Grand General og Stein Thorleif Bjella.

Kjetil Møster på facebook.