Laster Arrangementer

MOJO sommerfest

Mojo Workout gjentar den årlige sommerfesten i Feriekolonien på USF Verftet! Denne gangen byr de på 3 heseblesende konserter!

Sted: Hallen USF

Tattoo Flash-Day + Kunstmarked
Fete tatovører stiller med eget Flash. De henger opp en haug med motiver man kan velge mellom. Noe til enhver stil. Vi slipper tatovører fortløpende.

Top Left Club (UK) Direkte fra Brighton (UK) lander det mest befriende og eksotiske synthpunk-orkesteret vi noensinne har sett på denne siden av planeten. Psykedelisk spacerock møter garage og budgetrock i en storm av punk og polyester, raske briller og flagrende hockeysveiser! Medlemmene, med lang fartstid fra Englands punk undergrunn, har med TLC skapt et sjangermiksende wildcard som har trollbundet punk og garagescenen med sine hysterisk morsomme, fengende og ikke minst kompetente liveshow.

Etter å bl.a ha delt scene med Oh Sees, Schizophonics og The Undertones, og blåst sveisen av publikum på festivalen Hipsville (UK) er TLC i trampende fart fremover og klare med plate nr 2 på franske Beast Records ila sommeren 2023. Denne kvelden på Verftet kan vi garantere sveiseblindhet og sting i kjakene etter sammenhengende knallsmil. Den perfekte headliner for en ekstatisk helaften!
Lytt på Spotify

The Bundy Bunch Med hjemmebrent plateinnspilling og massevis av erfaring fra tidligere band (This Daze, Longfield & Super Skeleton, Markus Matland), møtes de tre guttene i en skitten og uanstendig forening av det indie-punken skal handle om: raske låter, spille over egen evne med stil, og jobbe med beskjedne midler. Desember 2021 begynte bandet på sin første EP, en naturlig oppfølger til de to singlene de gav ut på In Black Records (SCO) i 2019. Låtene er spilt inn og mikset av bandet selv. Dette er catchy poplåter gjort på den mest upolerte og kaotiske måten.
Bygde-Norges sønner slår dermed til med bangere som: Postman, Still POS og Belushi Speedball. Svigermors drøm har ALDRI låt verre (og dermed bedre). Lytt på Spotify

Febersyn Febersyn er et punkete indie-garage outfit fra gaten alle bor i. En kulminasjon av våte mareritt og dansete riff. Dette er hissig og høflig på en og samme tid, og blir levert med den deilige bergensdialekten vi alle elsker. Etter å bare ha spilt sammen i to måneder, har bergenske Febersyn allerede spilt konserter i både Bergen og Oslo. De går straks i studio, og vi oppdaterer med lyttelenker så snart dette friske pustet blir blåst utover byen vår. Hold fast i undertøyet for en veggimellom-kveld.