Laster Arrangementer

Michael Barnes Oktett

Bergen Jazzforum presenterer Michael Barnes Oktett konsert på USF Verftet.

Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00.
Kun forhåndssalg av billetter.
Kjøp billetter i forsalg her.

Michael Barnes Oktett har eksistert i skyggene i 10 år. Nå er det på tide å få oss frem i lyset! Bandet skal i studio mot slutten av 2020 for å spille inn sin første plate. Musikken kan beskrives som en leken blanding av melodiøs og rytmisk jazz. Inspirasjonskilder som Charles Mingus, Thad Jones, Duke Ellington er mulig å høre i musikken til Michael, men hoved uttrykket er definitivt noe eget.

Alt er komponert og arrangert av Michael og bærer preg av tette akkorder og lange strukturer uten å miste fokus på intensitet, melodi og lekenhet.

MICHAEL BARNES sakson, klarinett, fløyte
AKSEL RØED altsaksofon
THOMAS NØKLING tenorsaksofon
ARE OVESEN trompet
HÅVARD FUNDERUD trombone
IVAR KOLVE vibrafon
MAGNE THORMODSÆTER bass
ØYVIND SKARBØ trommer

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚

USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.