Laster Arrangementer

Metteson

Perfect Sounds Forever presenterer Metteson på USF Verftet!

På grunn av situasjonen med smitteverntiltak ble konserten med Metteson flyttet fra 3. februar til fredag 22. april 2022.

Dørene åpner kl. 20. / konsertstart kl. 21.

Metteson spiller konserter det går gjetord om. Hans siste opptreden på by:Larm blir allerede omtalt som en «hvor var du da…» opplevelse blant publikum som fylte Blå i Oslo til randen. Musikknyheter.no og Gaffa ga konserten 10/10 og terningkast 6, og skrev blant annet:
«Tilslørt av storslåtte bevegelser, koreografert med både lys og lyd, euforiske pop-progresjoner, er det den ubenektelige innlevelsen som virkelig trollbinder.»
– Siri Granheim, Gaffa

Metteson er hjertebarnet til Sverre Breivik som sammen med bergensvenner gir prosjektet danseføtter, og har allerede fått oppmerksomhet i både inn- og utland som én av de nyeste stjernene som skinner ekstra sterkt på fremtidens himmel.

EP-debuten “Convince me” som kom i vår er en konsentrasjon av all den energien og de bølgedalene man opplever i 20-åra, og for Metteson er det er slutten på en lang bryggeperiode, og champagnekorken som skyter ut og starter festen. Med siste single «Under Your Shirt» og påfølgende TV-debut hos Anne Lindmo, virker det som champagnekorken allerede har skutt i gang det som kommer til å bli en stor musikalsk artistreise.