Laster Arrangementer

MC Magnus + KØBER + Simon Alejandro + Action the Man

Lørdag 8. juli er det duket for rapfest i Feriekolonien USF

En spennende line up med undergrunnsartister inntar scenen for å levere varene:

KØBER & MC Magnus
KØBER og MC Magnus er to erfarne rappere med hver sin solokarriere. I 2023 slår de seg sammen for å slippe albumet KØBER & Tjommi, et samarbeidsprosjekt fullstappet med vittige, gjennomtenkte bars over eksperimentelle, men catchy, samples. Med DJ og produsent mikke bak spakene har gjengen revet ned både små og store scener i Oslo og Trondheim. Nå tar de med seg den nye platen, gamle slagere og et energisk liveshow på turne for å spille en rekke konserter utover sommeren og høsten.

Action The Man
Action The Man ble beskrevet av Bergens Tidende som “den ukronede kongen av undergrunnsrap”. Stilen er tidig, dyp, klok, følsom, tilbakelent og hissig, men alltid ekte og direkte. Lydlandskapet har et spenn fra organiske oldschool-beats til basstunge klubb-bangere. Kort fortalt: smarte tekster på dumme beats.
Han har gitt ut 2 gratis mixtapes i 2007 «100% ACTION» og 2009 «Godt & Blandet» med gjester som Lars Vaular, Leo Ajkic, Store P, Mats Dawg, Vågard og Verk. I tillegg har han gitt ut to EP’er «Dødsforelsket» i 2012 og «Brostein» i 2013, og to album “Altfor Go Form” i 2018 og “Nema Problema” i 2021.

Simon Alejanro (DJ-set)
Mannen bak klubb- og konsertserien Jungelen har fylt opp Landmark og andre steder i en årrekke. Alejandro har varmet opp for artister som Mulatu Astatke, La Dame Blanche og Fatoumata Diawara. Han gjør faste radioshows på Piñata Radio (FR) og Vers Libre, og har spilt på festivaler og klubber som Copenhagen Jazz Festival, Nattjazz, Borealisfestivalen, Tape (DK) og Nu Bahia (FR).
Til vanlig spiller Alejandro ny og gammel dansemusikk fra steder som Ghana, Nigeria, Tyrkia, Marokko, Danmark og Guadeloupe. I Feriekolonien 8.juli spiller han rap og annen relaterbar musikk!