Laster Arrangementer

Magick Touch – Ny DATO 2. oktober

NB: Konserten er flyttet fra 18. september til 2. oktober. Kjøpte billetter gjelder.

Frem med naglebelter og heavyvest – her blir det fest med Magick Touch LIVE på USF Verftet!

 

Hard Rock is coming home!

Magick Touch høster meget gode anmeldelser av sitt tredje album Heads Have Got To Rock N Roll, som er produsert i samarbeid med Per Borten fra Spidergawd. Og nå kan du endelig se, høre og lukte bandet på scenen der de hører hjemme.

«Magick Touch are the Norwegian wraithchildren of Saxon and Judas Priest and play rollicking anthems for good times and bad decisions» (Decibel Magazine).

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚
USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg. 💚