Laster Arrangementer

Lyden av Bergen – med BIT20 Ensemble

BIT20 Ensemble i Feriekolonien med: finn “Lyden av Bergen” på mobilen din!

Her er et nytt og spennende familiearrangement. Alle som vil, kan være med og spille på konserten. Last ned appen, ta med dine egne lyder eller lån lyder av oss. Spill sammen med fem musikere fra BIT20 Ensemble og skap “Lyden av Bergen” på byens fineste uteareal.

Én uke før konserten, gjemmer vi syv spennende lyder rundt omkring i byen. Klarer du å finne lydene? I så fall: bruk app-en, gjør opptak av dem og ta mobilen med på konsert! Alle lydene i byen er merket med forskjellige farger, slik som fargene i app-en. Du kan også låne lyder av oss om du ikke tar med egne.

Konsertstart kl. 13:00
Uteområdet åpner kl. 12:00.
Varighet ca. 30-40 minutter.
Alkoholfritt arrangement.

Det er gratis å være med, men alle må hente ut gratisbillett fra Ticketmaster.

Hvordan:
Last ned appen HER .
Eller møt opp med blanke ark.

“Lyden av Bergen” er en del av BIT20 Ensembles deltakerprosjekt, GLIMT!
Støttet av Bergen Kommune, Bergen 950 og Norsk Kulturråd.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert 💚
Vi arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt.
For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert denne sommeren. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos Ticketmaster.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter en time før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vi skal endelig få oppleve levende musikk fra en scene igjen og vi gleder oss. Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg 👍.