Laster Arrangementer

LOTUS – tilbake til 70-tallet med gammelpop og dans

Ett av Bergens mest populære danseband på 70-tallet – Lotus – tar dere med tilbake til 70-årene, 2. april på USF Verftet

Dette blir en helaften for dere som husker steder som Willies, Rosenkrantz, Gilberts og Kjøpmannen, og dansen på lokalet i samfunnhus og ungdomshus i områdene rundt Bergen!  På 70-tallet var det mange danseband i Bergen og områdene rundt, og det var ingen mangel på spillejobber. Det var dansetilstelninger i bygd og by, og mange tusen danseglade mennesker var på dans hver helg. Lotus var ett av dansebandene i denne perioden. Lotus var kåret til topp tre i bandkonkurransen Bergens Beste Band i 1974 og 1976. Dette hjalp meget godt på etterspørselen etter gruppen som i denne perioden var ett av de mest populære dansebandene hos det legendariske «Trond Bjarke Konsertbyrå».

Nå håper bandet å treffe mange av sine venner og tilhengere fra denne tiden på USF Verftet den 2. april. Dere får høre den samme musikken som de spilte for snart 50 år siden. Som på 70-tallet består Lotus av:
Ove Ådland – gitar og sang
Yngve Ådland – gitar og sang
Johnny Jensen – tangenter og sang
Arne Løvås – bassgitar og sang
Lennart Beijer – slagverk

Kafé Kippers vegg-i-vegg tilbyr mat og drikke før dansen starter.

Bestill bord her https://www.kafekippers.no/.

Åpen bar under hele arrangementet.
18-års aldersgrense.

NB: Det er kun få parkeringsplaser på Verftet. Beste parkering er i Klostergarasjen. Derfra er det 7 minutters gåtur gjennom Skottegaten og ut til Verftet.