Laster Arrangementer

LOTUS – tilbake til 70-tallet gammelpop og dans

Ett av Bergens mest populære danseband på 70-tallet – Lotus – tar dere med tilbake til 70-årene, 15. april på USF Verftet

Dette blir en helaften for dere som husker steder som Willies, Rosenkrantz, Gilberts og Kjøpmannen, og dansen på lokalet i samfunnhus og ungdomshus i områdene rundt Bergen!  På 70-tallet var det mange danseband i Bergen og områdene rundt, og det var ingen mangel på spillejobber. Det var dansetilstelninger i bygd og by, og mange tusen danseglade mennesker var på dans hver helg. Lotus var ett av dansebandene i denne perioden. Lotus var kåret til topp tre i bandkonkurransen Bergens Beste Band i 1974 og 1976. Dette hjalp meget godt på etterspørselen etter gruppen som i denne perioden var ett av de mest populære dansebandene hos det legendariske «Trond Bjarke Konsertbyrå».

Den første konserten i april 2022 ble en stor suksess. Nå håper bandet å treffe mange av sine venner og tilhengere igjen den 15. april.

Som på 70-tallet består Lotus av:
Ove Ådland – gitar og sang
Yngve Ådland – gitar og sang
Johnny Jensen – tangenter og sang
Arne Løvås – bassgitar og sang
Lennart Beijer – slagverk

Kafé Kippers vegg-i-vegg tilbyr mat og drikke før dansen starter.

Bestill bord her https://www.kafekippers.no/.

Åpen bar under hele arrangementet.
18-års aldersgrense.

NB: Det er kun få parkeringsplaser på Verftet. Beste parkering er i Klostergarasjen. Derfra er det 7 minutters gåtur gjennom Skottegaten og ut til Verftet.