Laster Arrangementer

Last Hurrah! + Cecilie Leganger

Last Hurrah! + Cecilie Leganger spiller på USF Verftet torsdag 20. januar!

Billetter i salg nå!

The Last Hurrah (!!), bandet til produsentlegenden Hans Petter Gundersen, spiller denne kvelden en dobbelkonsert med Cecilie Leganger, som er mest kjent som Norges beste håndballspiller og verdens beste kvinnelige keeper gjennom tidene, men som i senere tid vist at hun også har musikalsk teft og talent langt utover det vanlige. Konserten byr på HP Gundersens utsøkte melodier: americana og pop fremført av HP og seks av hans beste musikalske venner. I tillegg får vi presentert Cecilie Legangers klassiske pianostykker, fremført av Leganger og Gundersen, i en særegen stil som nylig fikk en omfattende presentasjon og svært positiv omtale i NRK Alltid klassisk.

Medvirkende:
HP Gundersen: elgitar og pedal steel
Cecilie Leganger: piano
Tine Taule: vokal
David Vogt: fiolin og kor
Henrik Paulsen: elgitar
Kai Taule: bass Bjørn Sæther: trommer

Info covid-19. Vær trygg på konsert.

USF Verftet legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitteverntiltak fra myndighetene blir fulgt:
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder. – Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før arrangementsstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidlig, slik at det ikke oppstår kø. – Det er plassert dispensere med håndsprit på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre arrangementsverter kan, hvis nødvendig, henstille om å holde avstand. Vi oppfordrer alle til å følge vertenes anvisninger.
– Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.