Laster Arrangementer

Lars Vaular

Lars Vaular med konsert på USF Verftet

«Lars Vaular er oss, like mye som vi er han» var overskriften i BT etter Lars Vaulars headlineshow på Bergenfest lørdag 17. juni. Total ekstase og terningkast seks for hans første konsert i Bergen på 4 år, en konsert det kommer til å bli snakket lenge om.

NB: Konsertene 16. og 17. februar er utsolgt.Kun få billetter igjen til 15. februar.

Nå gjør han seg klar til å fylle Verftet med musikalsk magi 15. februar 2024. Lars Vaular, en pioner innenfor norsk hiphop og en av landets mest beundrede artister, vender tilbake til hjembyen med et nytt show og ny musikk i februar neste år. Konserten på Verftet vil være en høyt etterlengtet anledning for å oppleve Lars Vaular live i en mer intim setting enn Plenen-scenen på Bergenfest.

«Å endelig spille i Bergen igjen på Bergenfest gav mersmak, og min første konsert i hjembyen siden 2019 var en mektig opplevelse som kommer til å sitte fast i meg lenge. Det er ekstra deilig å allerede nå vite når vi kommer tilbake neste gang, og planleggingen for min tilbakekomst til Verftet er godt i gang. Håper vi sees der!» – Lars Vaular

Denne sommeren er Lars aktuell med singlen Kygo 8pack Flex (m/Martin Hazy og Omar Noir), designsamarbeid med Pharma og sin egen solbrillekolleksjon i samarbeid med Kaibosh som lanseres senere denne uken.