Laster Arrangementer

Kunst i Utestua: Sissel Blystad

Det kan aldri bli nok rom for kunst – vi trenger enda flere! Derfor har vi invitert Fredrik Saroea til å ta med seg Utestua til USF, og til å fylle den lille hytten med innhold. Aller først ut er en miniutstilling med Sissel Blystad sine arbeider. 

Den vises frem til 21. desember, kl. 12 – 23 hver dag. Etter det kommer lyskunstnren HC Gilje, og etter det enda flere. Følg med fremover.

Velkommen til åpningsmarkering torsdag 5. desember i tidsrommet kl. 16.45 – 17.30. NB: Det er ute. Ta på noe i ull. Vi har varm gløgg og stor paraply å by på.

Billedkunstneren Sissel Blystad er en av pionerene bak etableringen av kunstatelierer i USF-huset. Hun har ennå sitt verksted her, og hennes kunst vises vidt og bredt over Norge og Verden – i gallerier, på skoler, på boreplattformer og i vandrehallen på Stortinget.
Hun arbeider i tekstil, og «tegner» med ulltråd festet i ulltepper, noen i store format, andre i små format. Vridde former, sikksakker, sirkler og pulserende farger danner levende motivlandskap som en egentlig aldri kan se ferdig – for de fornyer seg hele tiden. Har du sett Sissels arbeider før – kom og se en gang til! Har du ikke, ja da er sjansen her nå!
Se også Sissel Blystad sin webside.

Utestua er tegnet av arkitektene En til En Arkitekter AS i Bergen.