Laster Arrangementer

Kropp + Stenersen

Kropp og Stenersen spiller i Feriekolonien på USF Verftet

Kropp er aktuelle med debutalbumet «Suksess» som har høstet svært god kritikk. Bergens Tidende sin anmelder ga albumet full pott og omtalte det som «et album du ikke får lov til å gå glipp av».

Bandet er inspirerte av 60-70-80-90-tallspoppen, og gir oss klingende gitarpop på bergensk. Ex-Hvitmalt Gjerde bassist Håvard, har funnet gode folk å lage musikk med: Sverre Vik, Tord Øyen og Sivert Karlsen. Resulatet er solid gitarpop med umiskjennelig bergensk preg.

Kropp er et band som fremdeles er i startgropen livemessig, men de har levert varene de gangene de har stått på scenen. Klassekampens anmelder beskriver dem som et liveband godt over gjennomsnittet.

Stenersen slapp i 2019 sin debut-EP «Før» og har siden spilt på store konsertarenaer i Norges største byer. I fjor kom dobbelsingelen «hav» og det jobbes i disse dager med nytt materiale. Her lekes det videre med det sentimentale, det naive og det harmoniske som Stenersen er kjent for.

Bergens Tidene hadde følgende å si om «Før» da den kom ut:
Stenersens inderlige vokal – levert på bergensk – gjør ham til en annerledes trubadur i den alternative rockens verden, hør bare på «Paraply» og «Engleøyne». «Hold kjeft» er som gjort til å varme oss opp fra den lange, kalde vinteren med ukens mest bittersøte strofe: «Verden er for stor for en som er så liten og dum som meg.

Kom til konsert På USF Verftet og hør!

 

Kropp på face https://www.facebook.com/kroppband
Kropp på Insta https://www.instagram.com/kropp_band/