Laster Arrangementer

Knut Marius Turbo Tour Volum II – Avlyst

NB: På grunn av situasjonen med corona og restriksjoner for arrangementer kan ikke konserten gjennomføres. Alle som har kjøpt billetter får automatisk refusjon.

Gjør klar for Knut Marius, Norges ultimate entertainer og vinner av Stjernekamp 2020. Nå med nytt album på norsk og releaseturné vinteren 2022.

Den sjarmerende tomrefjordingen tok Norge med storm, da han atter en gang beviste at han er en av landets beste vokalister. Han behersker alle sjangre og har i år turnért store deler av landet til fantastiske kritikker både fra arrangører, anmeldere og ikke minst publikum. I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han, for første gang, begynt å skrive på norsk og da på sin egen dialekt.

Siden starten av 2019 har han fundert, skrevet, stanga hodet i veggen, jublet, grått og skrattet – og nå foreligger resultatet. Med tekster som handler om stor kjærlighet og mellommenneskelige relasjoner, er det en dønn ærlig artist som nå gir oss innsiden av sjela i de nye låtene. Publikum vil selvfølgelig også få høre et utvalg fra Knut Marius favoritter fra Stjernekamp og hits fra tidligere utgivelser.

Bandet til Knut Marius består av Marius Simonsen på trommer, Jonny Sjo på bass, Tommy Kristiansen på gitar og Haakon-Marius Pettersen på tangenter.