Laster Arrangementer

Knut Marius Turbo Tour Volum II

Gjør klar for Knut Marius, Norges ultimate entertainer og vinner av Stjernekamp 2020

Fra «6393» Tomrefjord til Neil Young og Pavarotti

Den sjarmerende Tomrefjordingen tok Norge med storm, da han med seier i Stjernekamp atter en gang beviste at han er en av Norges beste vokalister.
Nå slipper han sitt første soloalbum på norsk.

Albumet «6393» slippes 3 februar 2023. I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han for første gang begynt å skrive på norsk, og da på egen dialekt.

Etter tre intense og lærerike år med oppturer og nedturer er endelig resultatet her. Albumet heter «6393», og er postnummeret til Tomrefjord. Utgangspunktet for albumet er å ta tak i det nære fundamentet i livet. Derfor handler denne om hjembygda, nære mellommenneskelige relasjoner og kjærlighet både på godt og vondt.

Vi får også høre Cockers «With a little help from my friends» og Knut Marius sin egne, og rykende ferske versjon av Neil Youngs «Rocking in the free world. Med fantastiske musikere og produsenter er det nå et sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen.

Konserten vil inneholde hele albumet, Stjernekamp og tidligere utgivelser. Vi skal høre fra populære egne utgivelser som «Kan du hjelpe me og hjelpe og «Komme heim» til Nessun Dorma, Run to the hills og Anthem.

På scenen:
Vokal: Knut Marius Djupvik
Trommer: Marius Simonsen
Bass: Jonny Sjo
Gitar: Tommy Kristiansen
Tangenter: Haakon-Marius Pettersen