Laster Arrangementer

Kjartan Lauritzen

Verftet Online Music Festival: Kjartan Lauritzen konsert live fra Verftet. Se stream på Facebook, eller www.verftet.no eller vår YouTube channel.

Gjør deg klar for Verftet Online Music Festival: Bergens største virtuelle konsertfestival der vi kan glede oss over musikken – sammen. Vi vil snu fortvilelse og frustrasjon i disse dager til nyvinning og positivitet, og inviterer alle til en digitale festivalopplevelse helt utenom det vanlige – rett hjem til din egen stue.

Du kan gi en donasjon via Vipps eller via Ticketmaster sin hjemmeside. Vipps-nummer til festivalen er 598995.
Alle artister og personell som lager Verftet Online Music Festival får betalt. Din donasjon er kjærkommen for alle som er med, og vil gjøre det mulig for oss å engasjere flere artister og utvide festivalen til flere ganger.
Stiftelsen Kulturhuset USF står som arrangør av Verftet Online Music Festival, og støttes med midler fra Sparebanken Vest sitt samfunnsutbytte. Alle donasjoner fra publikum vil gå inn på en egen konto som er øremerket festivalen.

Det er en glede å annonsere Kjartan Lauritzen som en del av Verftet Online Music Festival! Strøm digitale konserter i toppkvalitet hvor enn du er, med noen av de beste artistene Bergen har å by på.

Heilt utan noko majorlabel i ryggen har Kjartan Lauritzen frå Balestrand gått frå å vere ein nesten normal gut frå Balestrand til å bli Noregs nye rap-superhelt. Med sitt
breie sognemål har han teke Noreg med storm og headliner no nokre av landets største festivalar.

Showet han leverer er annleis. Han byr på seg sjølv og skapar ein unik kontakt med publikum, og for dette har P3 Gull nominert han to gonger til “årets live artist”. Kom
på konsert, og du vil føle ei varm kjensle stryke deg forsiktig på sjela, og ei stemme vil kviskre deg ømt i øyret; “dette var ikkje eit dumt val, min gode ven”.