Laster Arrangementer

Julie Bergan

Julie Bergan har vist seg å være en av de mest ettertraktede og energiske liveartistene landet vårt har å by på, og vi gleder oss til hun kommer til USF i oktober.

Med sin livlige personlighet, kraftfulle vokal, og altoppslukende fremføringsevne skyter hun publikums forventninger til himmelen og tilbake. Alle piler peker oppover for Julie Bergan. Det unge talentet har så langt samlet over 500 millioner strømminger og tallene tikker oppover hvert sekund.

Etter sin første smak på et internasjonalt gjennombrudd med «All Hours» og «Arigato» har Bergan spilt konserter over hele verden, både solokonserter og som en stødig oppvarmer for verdensidoler som Justin Bieber, Dua Lipa og Jesse Glynne.

I 2018 turnerte hun verden over med superstjerne-DJ Alan Walker på internasjonale scener som Coachella i USA og EDC i Japan, samt utallige klubbkonserter i Asia og Europa.

De siste tre årene har Julie Bergan spilt over imponerende 200 konserter i inn og utland og også i 2019 blir navnet hennes å se på en rekke festival- og konsertplakater når hun legger ut på «Hard Feelings Tour».